FOOD&BEVERAGE MANAGEMENT


اولین مرجع مدیریت غذا و نوشیدنی

 

نویسنده : انوشیروان اسلامی ; ساعت ۱:٢٩ ‎ب.ظ روز ٥ شهریور ۱۳۸٩

 توانا بود هر که دانا بود             

 

با توجه به نیاز جامعه فعال در صنعت هتلداری و ارتباط تنگاتنگ این صنعت با صنعت کترینگ و

 علم مدیریت (غذا ونوشابه) و عدم وجود مرجع مرتبط , بر آن شدم تا از طریق این وبلاگ آنچه

 بلطف ایزد منان و بواسطه لطف دوستان در طی سالها کسب علم و تجربه در داخل و خارج از

 کشور بدست این بنده حقیر رسیده را در اختیار تشنگان این علم و صنعت قرار داده و..........

 بدینوسیله نیز دین خود را نسبت به لطف باریتعالی بجا آورده و از اساتید بزرگی همچو........

 آقای علیرضا آخوندزاده , آقای محمد دهقان , آقای دکتر عظیم فضلی پور و دیگر.....

 بزرگانی که همواره بنده را دراین راه رهنمون بوده اند کمال تشکر و قدردانی را داشته باشم.